Kontorsstäd i Tyresö

Välkommen till Guni städ

Kontorsstäd, hemstäd eller flyttstäd?

Guni städ – städning av högsta kvalitet

Det finns många sysslor i hemmet eller på jobbet som inte är så roliga. Det kan vara allt från att dammsuga och tvätta till att diska. Ofta försöker man undvika all form av städning så länge det går, men i slutändan måste man ta tag i det då tvätthögen blivit stor eller diskberget samlats över hela köket. Som tur är finns det företag som tycker att städning är det roligaste som finns och har gjort det till sitt kall att göra kunder nöjda. Guni städ är definitivt ett av dem.

Städning

Vi på Guni städ erbjuder alla möjliga typer av städning, vilket inkluderar kontorsstäd, städning i trapphus samt allmänna storstädningar var än det kan tänkas behövas. Vi har professionell och erfaren personal som vet hur en städning ska utföras på bästa sätt. Vi är inte rädda för att göra det där lilla extra för att säkerställa att våra kunder är nöjda när vi gått därifrån.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Guni städ lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Kontorsstäd i Tyresö

Fönsterputs

Att putsa fönster kan vara både tråkigt, komplicerat och farligt. Om vi genomför kontorsstäd på din arbetsplats så kan ni även beställa till en fönsterputsning av era fönster, så ni kan få ta del av vårsolen nu när den tittar fram efter den långa vintern. Vi tar oss gladeligen an alla typer av fönster och ser till att både utsidan och insidan är skinande ren och blank.

Golvvård

Att dammsuga och tvätta golv är inget man vill göra på sin arbetsplats, och än mindre har tid med då man allt som oftast har många andra uppgifter som prioriteras högre. Tvätta golv och dammsuga är däremot något vi gör med glädje. Vid ett komplett kontorsstäd ingår det att ni ska ha skinande och rena golv att gå på. Är ni många anställda blir golvet snabbt dammigt och smutsigt vilket försämrar arbetsmiljön man ska spendera hela arbetsdagen i.

Våra tjänster

Kontorsstäd - Guni städ

Kontorsstäd

Hemstäd - Guni städ

Hemstäd

Flyttstäd - Guni städ

Flyttstäd

Trappstäd - Guni städ

Trappstäd

Ditt självklara val när du vill hitta din städfirma i Västerhaninge med omnejd!

Kontakta oss

Flyttstäd

Inför en flytt är det otroligt mycket som ska göras. Man ska packa, flytta över alla möbler till den nya bostaden och därefter ska man flyttstäda. Själva flyttprocessen är tråkig som den är, så varför inte boka en flyttstädning av din gamla bostad så du kan lägga all din fokus på att packa upp, möblera och komma i ordning i din nya bostad. Vi hjälper dig gärna med att genomföra en komplett flyttstädning. Tänk även på att du kan använda dig av RUT-avdrag vid en flyttstädning.

Kvalitet

Kvalitet är ett nyckelord för oss i allt vi gör. Att våra kunder ska vara nöjda efter en städning är alltid vår ambition. Därför ser vi alltid till att använda allt det kunnande och all den erfarenhet vi samlat på oss för att säkerställa detta. Guni städ ska vara det självklara valet vid ett kontorsstäd, fönsterputsning, golvvård eller flyttstädning.